top of page
worldclass sporting agency zebra.png

JACHT REIZEN

JACHT REIZEN

Ooit gedroomd van jagen op het Afrikaanse continent?  WORLDCLASS SPORTING AGENCY kan jouw ultieme safaridroom in werkelijkheid omzetten.

Ooit gedroomd van jagen op het Afrikaanse continent?  WORLDCLASS SPORTING AGENCY kan jouw ultieme safaridroom in werkelijkheid omzetten.

worldclass sporting agency buffalo.png

De gedachte om in Zuid-Afrika te jagen kan u wat angst inboezemen, maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Het toegewijde team van professionele jagers, spoorzoekers en personeel zal ervoor zorgen dat u een safari boekt die uw stoutste dromen overtreft en aan al uw wensen voldoet.

 

Met WORLDCLASS SPORTING AGENCY kunt u er zeker van zijn dat u het beste krijgt van wat het Afrikaanse continent te bieden heeft. Of het nu uw eerste reis naar Afrika is, een jacht op de big five of de keuze uit de vele verschillende wildsoorten in de vlakte, wij zijn er om aan al uw wensen te voldoen.

 

Met de luxe van een moderne lodge, uitgerust met alle nodige faciliteiten om uw verblijf onvergetelijk te maken, zijn de verschillende bestemmingen voortreffelijk gelegen en hebben ze een schilderachtig uitzicht.

 

De jachtvoertuigen zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur om u een comfortabele en moeiteloze verplaatsing te garanderen. Eenmaal op het terrein begint de walk en stalk van de echte jacht, the real African deal.

 

Als jager ben je eigenlijk nooit alleen, we nodigen jullie dan ook uit om de levendige geest van deze sublieme omgeving te delen met de rest van jullie familie. WORLDCLASS SPORTING AGENCY zorgt ervoor dat ook de niet-jagers niet worden vergeten. Gezinsvriendelijke lodges en bestemmingen zijn geschikt voor alle leeftijden over de hele lijn. We bieden naast de jacht ook verschillende excursies en bezienswaardigheden aan zodat u gerust met de ganse familie dit avontuur kan beleven.

worldclass sporting agency lion.png

We zijn er trots op dat al de geselecteerde Estates zich inzetten voor natuurbehoud met eerlijke jacht en u alleen de beste service, trofeeën en glimlachen zullen bieden.

 

Jachtsafari's zijn geschikt voor elk moment van het jaar. Van april tot september is het koeler, de ideale en meest populaire tijd van het jaar om te jagen. Het regenseizoen piekt meestal rond november tot maart, terwijl de zomers erg warm kunnen zijn. Maar als u de hitte en het natte weer kan trotseren, kan u gans het jaar door bij ons terecht.

Aanvraag lidmaatschap VVR in behandeling

Insolventieverzekering in behandeling

worldclass sporting agency oryx.png
bottom of page